Εκοψε πίτα ο σύλλογος γονέων καλλιτεχνικής

Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η πρωτοβουλία όπως συμβαίνει κάθε χρόνο ανήκει στον πάντοτε δραστήριο σύλλογο γονέων, με το ραντεβού για φέτος να δίνεται στο “Mega Place”.

Οι αθλήτριες του τμήματος, οι προπονητές τους, οι γονείς και όλοι όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα, ενώ παρών από το ΔΣ του ΝΟΧ ήταν ο πρόεδρος, Γιάννης Χίνος, ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης και η έφορος του τμήματος, Κατερίνα Σταματάκη.

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, καθώς όσα έσοδα συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για τις ανάγκες των αποστολών για τις φετινές διοργανώσεις του αθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ29/03/2024

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΑΡΤΣΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι η μεγάλη αγάπη της Τζωρτζίνας Μαρτσάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όλη της η ζωή κινείται …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ20/03/2024

ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

Μία ακόμη πρόσκληση κατέφθασε στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων για την Ελευθερία Σπανουδάκη. Η νεαρή αθλήτρια κλήθηκε σε νέο καμπ προετοιμασίας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ