Εκδήλωση στο Κ.Α.Μ. αφιερωμένη στην ιστιοπλοΐα

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι την προσεχή Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 18:30 διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστιοπλοΐα, η οποία θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την απονομή πτυχίων σε αποφοίτους της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2023 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ομιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, τη βράβευση των νικητών του ετήσιου κοινού πρωταθλήματος που διοργανώνουν ΝΟΧ και ΙΟΧ ενώ θα γίνει απονομή τιμητικής διάκρισης στον αντιναύαρχο ε.α. Κωνσταντίνο Μανιουδάκη Π.Ν., επίτιμο πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τη συμπλήρωση 40 χρόνων αγωνιστικής δράσης ως ιστιοπλόος ανοικτής θάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει μουσική επένδυση στα διαλλείματα του προγράμματος με τραγούδια αφιερωμένα στη θάλασσα με τον Ανδρέα Σαλμανή στο πιάνο και τη φωνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ08/06/2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Xανίων (Ν.Ο.Χ.) με απόφασή του, προσκαλεί, δυνάμει των άρθρ. 29επ. του Καταστατικού του περί …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/05/2024

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα για τα νέα πρωινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, που θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ