Εκδήλωση στο Κ.Α.Μ. αφιερωμένη στην ιστιοπλοΐα

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι την προσεχή Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 18:30 διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστιοπλοΐα, η οποία θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την απονομή πτυχίων σε αποφοίτους της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2023 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ομιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, τη βράβευση των νικητών του ετήσιου κοινού πρωταθλήματος που διοργανώνουν ΝΟΧ και ΙΟΧ ενώ θα γίνει απονομή τιμητικής διάκρισης στον αντιναύαρχο ε.α. Κωνσταντίνο Μανιουδάκη Π.Ν., επίτιμο πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τη συμπλήρωση 40 χρόνων αγωνιστικής δράσης ως ιστιοπλόος ανοικτής θάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει μουσική επένδυση στα διαλλείματα του προγράμματος με τραγούδια αφιερωμένα στη θάλασσα με τον Ανδρέα Σαλμανή στο πιάνο και τη φωνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ16/02/2024

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP & ANEK LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ01/02/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει για μια ακόμη φορά θερμές ευχαριστίες προς τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου για την παραχώρηση της 25άρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ