Δυναμική παρουσία στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στο ωκεάνιο καγιάκ

Δυναμική θα είναι η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες για το άθλημα του ωκεάνιου καγιάκ, που θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο.

Αυτό μαρτυρά η συμμετοχή τριών αθλητών του, όπου πρόκειται για τους Νικόλαο Διακάκη, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Μαρινίκη Κουκλινού, αλλά και του προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος θα λάβει μέρος ως ομοσπονδιακός.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ΝΟ Χανίων ότι τρεις αθλητές του, αλλά και ο προπονητής του συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή στο ωκεάνιο καγιάκ, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε μια διεθνή διοργάνωση.

Ως ομοσπονδιακός συμμετέχει ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μαν. Αγγελάκης.

Εκτός από τους αθλητές του ΝΟ Χανίων την ελληνική αποστολή απαρτίζουν και οι αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας, Νικόλαος Ρέντζι, Μαρκέλλος Πετρόπουλος και Ευτυχία Καμινάρη.

Η δράση είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Καρτερό (Karteros Beach Sports Center, χώρος διεξαγωγής Venue 1).

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, SUP και surfing, Ιωάννης Σκούρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ