Δυναμική παρουσία στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στο ωκεάνιο καγιάκ

Δυναμική θα είναι η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες για το άθλημα του ωκεάνιου καγιάκ, που θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο.

Αυτό μαρτυρά η συμμετοχή τριών αθλητών του, όπου πρόκειται για τους Νικόλαο Διακάκη, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Μαρινίκη Κουκλινού, αλλά και του προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος θα λάβει μέρος ως ομοσπονδιακός.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ΝΟ Χανίων ότι τρεις αθλητές του, αλλά και ο προπονητής του συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή στο ωκεάνιο καγιάκ, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε μια διεθνή διοργάνωση.

Ως ομοσπονδιακός συμμετέχει ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μαν. Αγγελάκης.

Εκτός από τους αθλητές του ΝΟ Χανίων την ελληνική αποστολή απαρτίζουν και οι αθλητές του ΝΟ Χαλκίδας, Νικόλαος Ρέντζι, Μαρκέλλος Πετρόπουλος και Ευτυχία Καμινάρη.

Η δράση είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Καρτερό (Karteros Beach Sports Center, χώρος διεξαγωγής Venue 1).

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, SUP και surfing, Ιωάννης Σκούρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ