Δραστηριότητες της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.

Διάλεξη με θέμα την πρόληψη των ατυχημάτων σε θάλασσα και πισίνα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (17/7) στις 9 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Κλαδισού, η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ν.Ο. Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.).

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Υπαρχηγό της Μονάδας, Κώστα Νικολαντωνάκη, προς τα παιδιά (ηλικίας από 6 έως 12 ετών) που αποτελούν τα ολοήμερα σχολεία δημιουργικής απασχόλησης του δήμου Χανίων ενώ αμέσως μετά, στις 12.30, η ίδια ενημέρωση θα υπάρξει και προς το σχολείο δημιουργικής απασχόλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τα μαθήματα να δίδονται στην πισίνα του Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογη διάλεξη από την Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ, με θέμα την πρόληψη των ατυχημάτων σε θάλασσα και πισίνα, θα πραγματοποιηθεί και το διήμερο 19 και 20 Ιουλίου στα Κέντρα παιδικής δημιουργίας που βρίσκονται στον Άη Γιάννη και εκτελούνται από το δήμο Χανίων.

 

Ξεκινά σχολή τη Δευτέρα (18/7)
Για τη Δευτέρα (18/7) το απόγευμα στις 18.30, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση με θέμα τη στελέχωση του 12ου σχολείου εθελοντών ναυαγοσωστών. Τα στελέχη της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να δώσουν το παρών στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων έτσι ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΣΑΒ12/09/2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 13Ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

Το τμήμα Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές για το 13ο σχολείο εθελοντών ναυαγοσωστών …

Περισσοτερα
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΠΕΜ20/08/2020

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ

Τη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε το σπουδαίο εγχείρημα του Κώστα Βαρουχάκη που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, κολυμπώντας μια …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ