Δράση στους πανελλήνιους αγώνες SUP

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αυτό το Σάββατο (26/8) στους πανελλήνιους αγώνες SUP που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Ο ΝΟ Χανίων έχει ως στόχο να διεκδικήσει ξανά τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Ειδικότερα, η αποστολή αποτελείται από τους: Κωνσταντίνου Ανδρέα, Διακάκη Νικόλαο, Νάκη Νικόλαο, Κονταξάκη Νικόλαο, Ξυρουχάκη Μανούσο, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη και Κουκλινού Μαρινίκη.

Παράλληλα με τους πανελλήνιους αγώνες SUP θα πραγματοποιηθούν και οι προκρίσεις προκειμένου να συγκροτηθεί η Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη τον Νοέμβριο. Οι αθλητές του ΝΟ Χανίων θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα Sprint & Technical και Long Distance.

Σύνοδος της αποστολής θα είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Αγγελάκης.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός του, ΑΝΕΚ LINES και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, τα Νερά SAMARIA, τα Super Market SYNKA και ο Σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους την εταιρεία A.I.B. Leader Brokers μεσίτες-ασφάλειες, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΗΣΗΣ” και την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ29/11/2023

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ SUP Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη! Τη …

Περισσοτερα
SUP
ΣΑΒ11/11/2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUP ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

Μια νέα μεγάλη εμπειρία πρόκειται να ζήσουν πέντε αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προορισμός τους η Πατάγια της …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ