Δράση στους πανελλήνιους αγώνες SUP

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αυτό το Σάββατο (26/8) στους πανελλήνιους αγώνες SUP που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Ο ΝΟ Χανίων έχει ως στόχο να διεκδικήσει ξανά τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Ειδικότερα, η αποστολή αποτελείται από τους: Κωνσταντίνου Ανδρέα, Διακάκη Νικόλαο, Νάκη Νικόλαο, Κονταξάκη Νικόλαο, Ξυρουχάκη Μανούσο, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη και Κουκλινού Μαρινίκη.

Παράλληλα με τους πανελλήνιους αγώνες SUP θα πραγματοποιηθούν και οι προκρίσεις προκειμένου να συγκροτηθεί η Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη τον Νοέμβριο. Οι αθλητές του ΝΟ Χανίων θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα Sprint & Technical και Long Distance.

Σύνοδος της αποστολής θα είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Αγγελάκης.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός του, ΑΝΕΚ LINES και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, τα Νερά SAMARIA, τα Super Market SYNKA και ο Σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους την εταιρεία A.I.B. Leader Brokers μεσίτες-ασφάλειες, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΗΣΗΣ” και την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ06/09/2023

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ 2ΟΙ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SUP ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Βλητέ οι παγκρήτιοι αγώνες SUP που διοργανώθηκαν για δεύτερη …

Περισσοτερα
SUP
ΠΕΜ31/08/2023

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SUP SPRINT & TECHNICAL

Μια νέα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους πανελληνίους αγώνες SUP Sprint & Technical που διεξήχθησαν στον Σχοινιά. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ