Διπλή δράση για γυναίκες, εκτός και η ανδρική ομάδα

Στη δράση επιστρέφει η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, δίνοντας αυτό το Σαββατοκύριακο ένα διπλό παιχνίδι εκτός έδρας. Επίσης, εκτός αγωνίζονται οι άνδρες.

Η ανδρική ομάδα φιλοξενείται στην έδρα της Γλυφάδας το Σάββατο στις 3:30 το απόγευμα, παίζοντας απέναντι στον ομώνυμο αντίπαλο, οπότε και θα επιδιώξει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Στα πλάνα του προπονητή, Μανούσου Βιζυράκη περιλαμβάνονται οι: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης και Κουτρουλάκης.

Για τη γυναικεία ομάδα η δράση θα σημάνει αρχικά στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, παίζοντας το Σάββατο απέναντι στον Ηλυσιακό για την 8η αγωνιστική ενώ θ’ ακολουθήσει την Κυριακή το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα ξεκινήσει στη 1:30 το μεσημέρι ενώ αυτό με τον Ολυμπιακό στις 11 το πρωί.

Διαθέσιμες παίκτριες για τον προπονητή, Γιώργο Κατσουλάκη, είναι οι: Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη, Περδικάκη και Λιοδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ02/12/2023

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Με μια πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 η ανδρική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ29/11/2023

ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η δυνατότερη ομάδα της Βουλιαγμένης κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟΧ ANEK LINES σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Α1 …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ