Διπλή αποστολή σε πανελλήνια SUP στον Αγ. Νικόλαο

Δύο νέες δράσεις περιμένουν τους αθλητές από το τμήμα SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αναμένεται να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP Technical & Sprint και επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Long Distance.

Και οι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Αγιο Νικόλαο, η πρώτη το διήμερο 7 και 8 Ιουλίου και η δεύτερη στις 9 του μήνα. Στόχος, όπως σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση για τον ΝΟ Χανίων, είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία.

Την αποστολή για το πανελλήνιο SUP Technical & Sprint αποτελούν οι: Παπαδάκης, Κακαβελάκης Κ., Μπροκαλάκης, Καζάκος, Γαλανός, Κακαβελάκης Δ., Μανωλικάκης Σπ., Μανωλικάκης Σαβ., Καστανάκη, Βομβολάκη, Εργαζάκη, Ζαμπετάκη, Παπασωτηρίου, Παπαδάκη, Λαβράνου, Κουκλινού και Γαλανού.

Αντίστοιχα, στο SUP Long Distance θα συμμετάσχουν οι Κωνσταντίνου, Κυριακάκης, Νάκης, Κονταξάκης, Ξυρουχάκης, Αλεξανδράκη, Κισσαμιτάκη και Κουκλινού.

Συνοδοί των αποστολών είναι ο έφορος του τμήματος, Νικόλαος Κουριδάκης, ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης και οι κ.κ. Μπροκαλάκης Γεώργιος και Κακαβελάκης Γεώργιος.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, τα Νερά SAMARIA, τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ. και ο Σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους την εταιρεία A.I.B. Leader Brokers μεσίτες-ασφάλειες, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG και την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ29/11/2023

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ SUP Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη! Τη …

Περισσοτερα
SUP
ΣΑΒ11/11/2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUP ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

Μια νέα μεγάλη εμπειρία πρόκειται να ζήσουν πέντε αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προορισμός τους η Πατάγια της …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ