Διπλή αποστολή σε πανελλήνια SUP στον Αγ. Νικόλαο

Δύο νέες δράσεις περιμένουν τους αθλητές από το τμήμα SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αναμένεται να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP Technical & Sprint και επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Long Distance.

Και οι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Αγιο Νικόλαο, η πρώτη το διήμερο 7 και 8 Ιουλίου και η δεύτερη στις 9 του μήνα. Στόχος, όπως σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση για τον ΝΟ Χανίων, είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία.

Την αποστολή για το πανελλήνιο SUP Technical & Sprint αποτελούν οι: Παπαδάκης, Κακαβελάκης Κ., Μπροκαλάκης, Καζάκος, Γαλανός, Κακαβελάκης Δ., Μανωλικάκης Σπ., Μανωλικάκης Σαβ., Καστανάκη, Βομβολάκη, Εργαζάκη, Ζαμπετάκη, Παπασωτηρίου, Παπαδάκη, Λαβράνου, Κουκλινού και Γαλανού.

Αντίστοιχα, στο SUP Long Distance θα συμμετάσχουν οι Κωνσταντίνου, Κυριακάκης, Νάκης, Κονταξάκης, Ξυρουχάκης, Αλεξανδράκη, Κισσαμιτάκη και Κουκλινού.

Συνοδοί των αποστολών είναι ο έφορος του τμήματος, Νικόλαος Κουριδάκης, ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης και οι κ.κ. Μπροκαλάκης Γεώργιος και Κακαβελάκης Γεώργιος.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, τα Νερά SAMARIA, τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ. και ο Σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους την εταιρεία A.I.B. Leader Brokers μεσίτες-ασφάλειες, το πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ. – Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LPG και την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΤΕΤ06/09/2023

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ 2ΟΙ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SUP ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Βλητέ οι παγκρήτιοι αγώνες SUP που διοργανώθηκαν για δεύτερη …

Περισσοτερα
SUP
ΠΕΜ31/08/2023

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SUP SPRINT & TECHNICAL

Μια νέα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους πανελληνίους αγώνες SUP Sprint & Technical που διεξήχθησαν στον Σχοινιά. …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ