Διεξήχθη ο αγιασμός στο κολυμβητήριο Χανίων

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε (10/1) ο αγιασμός των υδάτων στο κολυμβητήριο Χανίων.

Πρόκειται για την καθιερωμένη τελετή, η οποία διεξάγεται επί σειρά πολλών ετών, δίνοντας και φέτος το παρών πολλοί αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι και βούτηξαν στην πισίνα για να πιάσουν το Σταυρό. Αυτοί που τα κατάφεραν κατά σειρά ήταν οι Μαρία Παπαντωνάκη, Γιάννης Γερουλάκης και Παναγιώτα Βλαχαντώνη.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, κ. Γιάννης Χίνος, εξέφρασε την επιθυμία αυτή να είναι η τελευταία χρόνια που πραγματοποιείται ο αγιασμός με το κολυμβητήριο να έχει αυτή τη μορφή, σημειώνοντας πως αναμένει τη δημοπράτηση του έργου για την ανακατασκευή του.

Είχαν προηγηθεί οι ευχαριστίες προς τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους τους, που τιμώντας τον ΝΟ Χανίων, αψήφισαν τις κακές καιρικές συνθήκες και παρευρέθηκαν στο κολυμβητήριο για τον αγιασμό.

Ειδικότερα, παρούσα εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚ Χανίων, ήταν η πρόεδρος, Σοφία Τσισμενάκη, η οποία και διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι προσπάθειες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της δημοπράτησης το ταχύτερο δυνατό. Μαζί της ήταν και οι συνεργάτες της, Λευτ. Μπουζάκης και Ασημ. Μανούσακα.

Από τον πολιτικό χώρο παρέστησαν εκπρόσωποι των βουλευτών της Ντ. Μπακογιάννη και του Αλεξ. Μαρκογιαννάκη, από την Περιφέρεια Κρήτης ήταν οι κ.κ. Σπ. Μπαλαντίνος και Στρ. Φλεμετάκης, αλλά και η κα Κατ. Ζομπανάκη, από τον Δήμο Χανίων το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Στ. Μιχαηλάκης ενώ ακόμη παραβρέθηκαν ο κ. Αντ. Ροκάκης από το Επιμελητήριο Χανίων, η κα Δ. Κυριακάκη από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, η κα Κυρ. Μαρκουλάκη εκπροσωπώντας το λιμεναρχείο Χανίων και ο κ. Τ. Νικολάου, πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Τον αγιασμό τέλεσαν από την ενορία του ιερού ναού Αγ. Κωνσταντίνου της Ν. Χώρας, οι ιερείς πατέρας Αντώνιος και πατέρας Γεώργιος.

Σημειώνεται ότι δωροθέτες ήταν το κατάστημα αθλητικών ειδών “Aquafit” του κ. Αντωνογιαννάκη, το χρυσοχοείο του κ. Μπουζάκη “Μπουζάκης κόσμημα” και η επιχείρηση του κ. Κληματσάκη “Klim Paper”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ12/07/2024

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει προς τους αθλητές και τις αθλήτριες πως παρέχει διατροφολόγο, την κυρία Κατερίνα Καλαμαρίδη, για λιπομέτρηση …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ09/07/2024

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – ΧΙΝΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ»

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία της δημοπράτησης, όπως τονίστηκε σε …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ