Διεξήχθη η πρώτη περιφερειακή συνάντηση Κρήτης

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η πρώτη από τις δύο συνολικά περιφερειακές συναντήσεις που θα γίνουν στην Κρήτη για τους επίλεκτους αθλητές τεχνικής κολύμβησης.

Το παρών στη συγκέντρωση που διεξήχθη υπό την παρουσία επίσης των προπονητών, Ηλία Καλαμαρίδη, Αντώνη Τσουρουνάκη και Βασιλείας Ατζαράκη, έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟ Χανίων που έχουν περιληφθεί στο πρόγραμμα.

Oι προπονητές Αντ. Τσουρουνάκης, Βασ. Ατζαράκη, Γ. Καλαϊτζογλίδης και Ηλ. Καλαμαρίδης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Καλαϊτζογλίδης: «Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ταλαντούχους αθλητές οι οποίοι θ’ αποτελέσουν το μέλλον του αθλήματος μας για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πρόγραμμα θέτουμε κάποιες βάσεις σε τεχνικά κυρίως στοιχεία, τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για την περαιτέρω εξέλιξη τους. Η φετινή χρονιά θεωρώ ότι θα είναι από τις δυνατότερες στην κατηγορία νέων νεανίδων γιατί έχουμε πάρα πολλούς αθλητές οι οποίοι θα διεκδικήσουν υψηλές διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι. Ελπίζουμε επίσης να έχουμε καλές διακρίσεις στην κατηγορία ανδρών γυναικών εν όψει της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι όπου στόχος για την Ελλάδα είναι να έχει μια πολύ δυνατή εκπροσώπηση όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο».

Σχετικά με την τοποθέτηση του για τον ΝΟ Χανίων, ο κ. Καλαϊτζογλίδης σημείωσε τα εξής: «Αυτό που διαπιστώνω για μια ακόμα φορά στα Χανιά, είναι το ποσό συστηματικά και μεθοδικά το προπονητικό τιμ του σωματείου δουλεύει τα νέα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές. Νομίζω ότι για μία ακόμα χρονιά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα πρωταγωνιστήσει στα πρωταθλήματα μας».

Αναλυτικότερα οι αθλητές που πήραν μέρος στο πρόγραμμα είναι οι εξής: Αλπάντη Μαρία, Ανδρεαδάκης Ελευθέριος, Ανδριανάκη Γεωργία, Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα, Δήμου Δημήτριος, Καντιάνη Ειρήνη, Μπαλολάκη Μικαέλα, Μπελώνη Αφροδίτη, Μπριτζολάκης Φώτιος, Ναναδάκης Ελευθέριος, Παπαντωνάκη Μαρία, Παρδαλάκη Αντωνία Ευτυχία, Περάκη Γεωργία, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Τρουλλινός Νικόλαος, Χατζηδάκη Ελευθερία, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χατζηπλή Ευαγγελία και Χίνος Κυριάκος.

Η επόμενη συνάντηση θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΠΑΡ17/11/2023

ΗΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΝΟΧ

Σ’ ένα όμορφο ταξίδι που έχει ως αφετηρία το 1984 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα λαμβάνει μέρος ο Ηλίας Καλαμαρίδης. …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ13/11/2023

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ WEST SIDE

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα West Side που διοργάνωσε …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ