Διεξήχθη η πρώτη περιφερειακή συνάντηση Κρήτης

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η πρώτη από τις δύο συνολικά περιφερειακές συναντήσεις που θα γίνουν στην Κρήτη για τους επίλεκτους αθλητές τεχνικής κολύμβησης.

Το παρών στη συγκέντρωση που διεξήχθη υπό την παρουσία επίσης των προπονητών, Ηλία Καλαμαρίδη, Αντώνη Τσουρουνάκη και Βασιλείας Ατζαράκη, έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟ Χανίων που έχουν περιληφθεί στο πρόγραμμα.

Oι προπονητές Αντ. Τσουρουνάκης, Βασ. Ατζαράκη, Γ. Καλαϊτζογλίδης και Ηλ. Καλαμαρίδης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Καλαϊτζογλίδης: «Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ταλαντούχους αθλητές οι οποίοι θ’ αποτελέσουν το μέλλον του αθλήματος μας για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πρόγραμμα θέτουμε κάποιες βάσεις σε τεχνικά κυρίως στοιχεία, τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για την περαιτέρω εξέλιξη τους. Η φετινή χρονιά θεωρώ ότι θα είναι από τις δυνατότερες στην κατηγορία νέων νεανίδων γιατί έχουμε πάρα πολλούς αθλητές οι οποίοι θα διεκδικήσουν υψηλές διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι. Ελπίζουμε επίσης να έχουμε καλές διακρίσεις στην κατηγορία ανδρών γυναικών εν όψει της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι όπου στόχος για την Ελλάδα είναι να έχει μια πολύ δυνατή εκπροσώπηση όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο».

Σχετικά με την τοποθέτηση του για τον ΝΟ Χανίων, ο κ. Καλαϊτζογλίδης σημείωσε τα εξής: «Αυτό που διαπιστώνω για μια ακόμα φορά στα Χανιά, είναι το ποσό συστηματικά και μεθοδικά το προπονητικό τιμ του σωματείου δουλεύει τα νέα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές. Νομίζω ότι για μία ακόμα χρονιά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα πρωταγωνιστήσει στα πρωταθλήματα μας».

Αναλυτικότερα οι αθλητές που πήραν μέρος στο πρόγραμμα είναι οι εξής: Αλπάντη Μαρία, Ανδρεαδάκης Ελευθέριος, Ανδριανάκη Γεωργία, Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα, Δήμου Δημήτριος, Καντιάνη Ειρήνη, Μπαλολάκη Μικαέλα, Μπελώνη Αφροδίτη, Μπριτζολάκης Φώτιος, Ναναδάκης Ελευθέριος, Παπαντωνάκη Μαρία, Παρδαλάκη Αντωνία Ευτυχία, Περάκη Γεωργία, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Τρουλλινός Νικόλαος, Χατζηδάκη Ελευθερία, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χατζηπλή Ευαγγελία και Χίνος Κυριάκος.

Η επόμενη συνάντηση θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 25 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ10/06/2024

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημερίδα τεχνικής κολύμβησης της σεζόν, η οποία φιλοξενήθηκε το Σάββατο (8/6) στο κολυμβητήριο Χανίων. Σε …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ07/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Την τελευταία πρόβα πριν από τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη, θα …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ