Διεθνής τιμητική αναγνώριση για τον Μαν. Αγγελάκη

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της Eυρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανό (ECA).

Οπως αποδεικνύεται, το έργο του Μαν. Αγγελάκη στο κανόε καγιάκ όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά αυτό συμβαίνει και σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του ΝΟ Χανίων:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και παράλληλα μεγάλη πρόκληση που μετά από 26 χρόνια προπονητικής διαδρομής έρχεται μια νέα προοπτική. Είναι ένας διαφορετικός σταθμός στη μέχρι τώρα αθλητική μου διαδρομή, που εστιάζει στην οργάνωση και τη διοίκηση του αθλητισμού. Μέλημα τόσο της συγκεκριμένης επιτροπής όσο και των υπολοίπων είναι η δημιουργία ενός συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού της ECA με απώτερο σκοπό την παρουσίασή του στο επόμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ που με συμπεριέλαβε στα άτομα που εισηγήθηκε στην ECA για την πλαισίωση των επιτροπών που συγκρότησε ο νέος πρόεδρος Mr. Jean Zoungrana, καθώς και τον ΝΟ Χανίων που μ’ εμπιστεύεται και μου δίνει το δικαίωμα της δημιουργίας αθλητικού και οργανωτικού έργου. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Κουριδάκη που είναι πάντα διπλά μου, υποστηρικτικός και καθοδηγητικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ