“Χρυσή” στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες η Περάκη!

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά ήταν η Γεωργία Περάκη! Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέχισε ακόμα καλύτερα στο δεύτερό της αγώνισμα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”, κατακτώντας αυτή τη φορά το χρυσό μετάλλιο!

Ειδικότερα, η Περάκη αναδείχτηκε νικήτρια στον τελικό των 100μ. διπλά πέδιλα, o oποίος διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα και μάλιστα συνδύασε τη νίκη της με μια εντυπωσιακή επίδοση 48.83, που αποτελεί μεσογειακό ρεκόρ. Πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά στη διεθνή διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ηράκλειο μετά το ασημένιο που απέσπασε στα 50μ. διπλά πέδιλα.

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Περάκη έγινε μέσα σε συγκινητικό κλίμα, καθώς για λογαριασμό της ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος.

Η Περάκη επικράτησε της Αιγύπτιας Login Aboulrous που ακολούθησε στη 2η θέση και της Ιταλίδας, Viola Magoga που ήταν 3η.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ

Τη χαρά να διαθέτει για μια ακόμη χρονιά δύο αθλήτριές του στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις τεχνικής κολύμβησης έχει Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΟΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Η ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, 3ΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο εθνικό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενήθηκε το τελευταίο τριήμερο (10-12/5) …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ