Χορηγία αθλητικού υλικού από το AQUAFIT στις ομάδες πόλο του ΝΟ Χανίων

Στη στήριξη των ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, που εκπροσωπούν τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής κατηγορίας προχώρησε στην αυγή του 2024 το κατάστημα αθλητικών ειδών AQUAFIT.

Αυτό έγινε με την χορηγία 40 συνολικά μπουρνουζιών, συμπληρώνοντας έτσι την αθλητική εμφάνιση των δύο ομάδων. Η παράδοση του αθλητικού υλικού έγινε σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στα γραφεία του ΝΟ Χανίων.

Σημειώνεται πως το 2024 το κατάστημα AQUAFIT συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας, 20 χρόνια κοινής πορείας με τον υγρό στίβο στα Χανιά.

Με την αγάπη και την στήριξη όλης της πόλης, το AQUAFIT, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά, ενεργά και έμπρακτα και ως επί το πλείστον αθόρυβα στα τμήματα του ΝΟ Χανίων, καλύπτοντας τις ανάγκες τους.

Ειδικότερα, αυτό συνέβη είτε με χορηγίες και εξειδικευμένο αθλητικό υλικό σε κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες, όπως στον παγκόσμιο πρωταθλητή τεχνικής κολύμβησης, Γιάννη Τσουρουνάκη, στο τέλος της δεκαετίας του 2000, ή στον επίσης παγκόσμιο πρωταθλητή κολύμβησης στην κατηγορία εφήβων, Απόστολο Παπαστάμο, αλλά και σε πολλούς άλλους, εξασφαλίζοντας και παρέχοντας τους, κορυφαία, υψηλού αγωνιστικού επιπέδου προϊόντα, ώστε ν’ ανταπεξέλθουν στα σπουδαία αθλητικά γεγονότα.

Το AQUAFIT στηρίζει διαχρονικά με χορηγίες αθλητικού εξοπλισμού ομαδικού χαρακτήρα το τμήμα κολύμβησης, αλλά και συνολικότερα όλα τα τμήματα του Ομίλου.

Στήριξε και στηρίζει σε αθλητικό υλικό τους αθλητές και τις αθλήτριες από το τμήμα των ΑΜΕΑ και Special Olympics.

Το AQUAFIT, σε αυτά τα 20 χρόνια, βρέθηκε πάντα κοντά σε όλες τις σημαντικές διεθνείς και εθνικές διοργανώσεις που πραγματοποίησε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο κολυμβητήριο της πόλης, με την εθελοντική συμμετοχή στην παρουσίαση τους, με σκοπό την αρτιότερη τέλεση τους.

Την παράδοση του αθλητικού υλικού στους αθλητές και αθλήτριες των ομάδων υδατοσφαίρισης, που συνοδεύτηκε και από τις ευχές του για καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις τους, έκανε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος AQUAFIT, κ. Νίκος Αντωνογιαννάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ22/02/2024

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΡΙ ΙΝΑΜΠΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ακάρι Ινάμπα (Akari Inaba). Η νέα παίκτρια της ομάδας πόλο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ22/02/2024

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ – ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 29-31 Μαρτίου οι ομάδες πόλο νέων …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ