Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό για τη Φουράκη με την Εθνική νεανίδων!

Μια μεγάλη επιτυχία γιορτάζει η Εθνική μας ομάδα πόλο νεανίδων, μέλος της οποίας ήταν και η Ασπασία Φουράκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μανίσα της Τουρκίας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμμετοχή του.

Αυτό έγινε στο μικρό τελικό, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί με σκορ 7-6 της Ιταλίας. Η Φουράκη ήταν από τα χρήσιμα εργαλεία της Ευτυχίας Καραγιάννη σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.

Η διάκριση αυτή για την Εθνική νεανίδων δίνει συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες που καταγράφονται η μία μετά την άλλη για τις αντιπροσωπευτικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική ομάδα και ειδικότερα στην Ασπασία Φουράκη!

Οι διεθνείς που συμμετείχαν και ανέβασαν την ελληνική σημαία στον ιστό είναι οι: Ευσταθία-Νεφέλη Κοβάτσεβιτς, Σταυρούλα Κύρκου, Νίκη-Πατρίτσια Πιοβάν, Ιωάννα Κανελλοπούλου, Βασιλική-Αργυρούλα Τσιάρα, Αριάδνη-Παντελία Καραμπέτσου, Ασημίνα Κλαψιανού, Ελένη Μπέτα, Νεφέλη-Αννα Κρασσά, Θεοφανία Γαλανοπούλου, Ασπασία Φουράκη, Δέσποινα Δρακωτού, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Κασιάνα-Μαρία Μαργαρίτη, Μαρία-Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ23/09/2023

ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, χάνοντας …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ23/09/2023

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ANEK LINES

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ