Αυλαία με χρυσό στο ομαδικό για τα εντυπωσιακά κορίτσια του ΝΟΧ στο “Hellas Open”

Με μια νέα εντυπωσιακή επίδοση ολοκληρώθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Open” που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα σφράγισαν ένα ακόμα χρυσό, αυτή τη φορά στο ελεύθερο ομαδικό, εντυπωσιάζοντας έτσι με την πορεία τους στη διοργάνωση. Ειδικότερα οι Αντωνία Μπόκου, Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Μαρία Τζιφετάκη και Αγγελική Τζατζιμάκη βαθμολογήθηκαν με 73,5000 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!

Ως εκ τούτου ο Ναυτικός Ομιλος ολοκληρώνει την παρουσία του στο “Hellas Open” με την κατάκτηση πέντε μεταλλίων, τρία χρυσά και δύο χάλκινα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να καταλαμβάνει την 2η θέση στη γενική κατάταξη, όντας ο πρώτος ελληνικός σύλλογος, αφού στην 1η θέση αναδείχτηκε η Καλλίπολις από την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ25/06/2022

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ 6Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΣΤΟ HIGHLIGHT

Με την κατάληψη της 6ης θέσης στον τελικό του Highlight ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης την εξαιρετική της …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/06/2022

ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Την όγδοη θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού στην προτελευταία συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου κατέλαβε η Εθνική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ