Αθλητές από το Τ.Ε.Α. σε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία

Σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία έλαβαν μέρος αθλητές από το Τμήμα Ειδικής Αθλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος πήρε μέρος με 12 αθλητές και αθλήτριες, η δράση των οποίων είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων στο θέμα της αναπηρίας. Συγκεκριμένα, στις βιωματικές αθλητικές δράσεις συμμετείχαν συνολικά 300 μαθητές/τριες από την Ε’ και ΣΤ’ τάξη Δημοτικού σχολείου και Γυμνάσιου.

Οι δράσεις διεξήχθησαν τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στην αθλητική εγκατάσταση του ΕΑΚ Χανίων, κάνοντας οι μαθητές καγιάκ και κολύμβηση ενώ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έλαβαν χώρα στο δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο Σούδας (καγιάκ) και στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (bocce).

Να σημειωθεί πως η χαρά όλων των συμμετεχόντων, ήταν μεγάλη!

Την ευθύνη της υλοποίησης των αθλημάτων είχαν οι προπονητές Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανόλης Αγγελάκης. Στις δράσεις παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης και Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, καθώς και η διευθύντρια της ΔΙΠΕ Χανίων, Πόπη Ψαρουδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ31/08/2023

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗΝ 21Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην 21η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε στα Χανιά. Ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ29/06/2023

ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS BERLIN 2023

Ολοκληρώθηκαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Berlin 2023, που αποτελέσαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως χωρίς αποκλεισμούς, με τη συμμετοχή …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ