Αθλητές από το Τ.Ε.Α. σε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία

Σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία έλαβαν μέρος αθλητές από το Τμήμα Ειδικής Αθλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος πήρε μέρος με 12 αθλητές και αθλήτριες, η δράση των οποίων είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων στο θέμα της αναπηρίας. Συγκεκριμένα, στις βιωματικές αθλητικές δράσεις συμμετείχαν συνολικά 300 μαθητές/τριες από την Ε’ και ΣΤ’ τάξη Δημοτικού σχολείου και Γυμνάσιου.

Οι δράσεις διεξήχθησαν τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στην αθλητική εγκατάσταση του ΕΑΚ Χανίων, κάνοντας οι μαθητές καγιάκ και κολύμβηση ενώ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έλαβαν χώρα στο δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο Σούδας (καγιάκ) και στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (bocce).

Να σημειωθεί πως η χαρά όλων των συμμετεχόντων, ήταν μεγάλη!

Την ευθύνη της υλοποίησης των αθλημάτων είχαν οι προπονητές Κώστας Νικολαντωνάκης και Μανόλης Αγγελάκης. Στις δράσεις παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης και Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, καθώς και η διευθύντρια της ΔΙΠΕ Χανίων, Πόπη Ψαρουδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ04/06/2024

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024”

Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/05/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024” ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσουν εννέα αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ