Αποστολή στο παγκόσμιο SUP της Ταϊλανδής

Μια νέα μεγάλη εμπειρία πρόκειται να ζήσουν πέντε αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προορισμός τους η Πατάγια της Ταϊλανδής για να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP!

O λόγος για τους Νικόλαο Διακάκη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Κατερίνα Κισσαμιτάκη και Μαρία Νικολέτα Κουκλινού, οι οποίοι θα έχουν τη χαρά και την τιμή ν’ αγωνιστούν για λογαριασμό της Εθνικής μας ομάδας.

Μάλιστα, την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης, εκτελώντας χρέη Ομοσπονδιακού, θα έχει ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μανόλης Αγγελάκης.

Σε δηλώσεις του τονίζει τα εξής: «Οι αθλητές μας ετοιμάζονται να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου, Γιάννη Τοψαχαλίδη για την πολύτιμη βοήθεια του στην προετοιμασία των αθλητών και όλης της ομάδας που κύλησε ομαλά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση και τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή».

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος κανόε Καγιάκ και SUP του ΝΟ Χανίων, Νίκος Κουριδάκης τονίζει τα εξής: «Για μια ακόμα φορά οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος μας, μας κάνουν υπερήφανους! Νίκο, Ανδρέα, Ευτυχία, Κατερίνα και Μαρία Νικολέτα σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και να απολαύσετε την παγκόσμια αυτή αθλητική γιορτή».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, οι αθλητές του ΝΟΧ θα λάβουν μέρος στα εξής αγωνίσματα:

• Ο Διακάκης στο Τechnical 1000μ. (μέλος στο Team event) και στο Sprint 200μ. στην κατηγορία εφήβων.
• Ο Κωνσταντίνου σε Long Distance 10χλμ. (μέλος στο Team event) και Τechnical 1000μ. (μέλος στο Team event) στην κατηγορία εφήβων.
• Η Αλεξανδράκη σε Τechnical 1000μ. (μέλος στο Team event) και Sprint 200μ. στην κατηγορία νεανίδων.
• Η Κισσαμιτάκη σε Long Distance 10χλμ. (μέλος στο Team event) και Sprint 200μ. στην κατηγορία νεανίδων.
• Και η Κουκλινού σε Long Distance 10χλμ. (μέλος στο Team event) και Τechnical 1000μ. (μέλος στο Team event) στην κατηγορία νεανίδων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτές τις μεγάλες και παγκόσμιες διοργανώσεις-την ΑΝΕΚ LINES, καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο ΚYRIAKAKIS TRAVEL για την αμέριστη στήριξη του.
Ακόμη ευχαριστούμε το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη Πρακτορείο ασφαλειών “A.I.B. LEADERS BROKERS” και το ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων “Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ” για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΠΕΜ16/05/2024

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ SUP Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα για το 2024 στο άθλημα του SUP είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων! Αυτό μαρτυρά η …

Περισσοτερα
SUP
ΠΕΜ09/05/2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η πρόκληση δύο νέων πανελληνίων πρωταθλημάτων που αφορούν το άθλημα του SUP ακολουθεί το επόμενο τριήμερο (10-12/5) για τον Ναυτικό …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ