Αποστολή στη Σητεία για δύο πανελλήνια πρωταθλήματα

Η πρόκληση δύο νέων πανελληνίων πρωταθλημάτων που αφορούν το άθλημα του SUP ακολουθεί το επόμενο τριήμερο (10-12/5) για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Οι αθλητές του Μανώλη Αγγελάκη θα βρεθούν στη Σητεία όπου και θα φιλοξενηθούν οι δύο κορυφαίες φετινές διοργανώσεις για τα αγωνίσματα του Sprint, του Technical και Long Distance. Το ένα από τα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα, αυτό του Ανάπτυξης SUP, αφορά τα αγωνίσματα του Sprint και του Technical.

Και στα δύο, ο στόχος για τον ΝΟ Χανίων είναι οι καλύτερες δυνατές διακρίσεις.

Αναλυτικότερα, οι συμμετοχές από τον ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Κωνσταντίνου Α., Νάκης Ν., Παπαδάκης Ν., Κακαβελάκης Κ., Ηλιάκης Ε., Κισσαμιτάκης Σ.,Τσιλιμιγκάκης Σ., Αλεξανδράκη Ευτ., Κισσαμιτάκη Αικ., Κουκλινού Μ., Σβάρνα Φ., Ζαμπετάκη Μ., Παπασωτηρίου Ε., Καρτσάκη Γ., Ηλιάκη Α., Σβάρνα Θ., Μπροκαλάκης Μ., Καζάκος Ι., Γαλανός Α., Μανωλικάκης Σαβ., Μανούσακας Κ., Μαλινάκης Μ., Κακαβελάκης Δ., Μανωλικάκης Σπ., Μαρμαριτσάκης Σ., Ραγκούσης Ι., Καζάκος Μ., Καστανάκη Α., Βομβολάκη Σ., Εργαζάκη Μ., Λαβράνου Α., Ναλμπαντίδου Α., Παπαδάκη Ν, Κουκλινού Σ., Γαλανού Α., και Ξανθουδάκη Κ.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος, Νικόλαος Κουριδάκης, οι προπονητές Μανώλης Αγγελάκης και Μάκης Τοψαχαλίδης και η κα Κική Ζυμβραγουδάκη.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ ΝΟ Χανίων και τα νερά SAMARIA.

Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους, τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών-A.I.B. LEADERS BROKERS” και το “πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ.-Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LP”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΠΕΜ16/05/2024

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ SUP Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα για το 2024 στο άθλημα του SUP είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων! Αυτό μαρτυρά η …

Περισσοτερα
SUP
ΤΕΤ29/11/2023

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ SUP Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη! Τη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ