Αποστολή στη διεθνή ρεγγάτα της Κύπρου

“Παρών” για μια ακόμη χρονιά στη διεθνή ρεγγάτα της Κύπρου θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, με την ομάδα κανόε καγιάκ να ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (20/10), με τους αγώνες να διεξάγονται στο Φράγμα Γερμασόγειας στην Λεμεσό.

Στην αποστολή συμμετέχουν συνολικά έξι αθλητές, οι μισοί από τους οποίους θ’ αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για τις Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και οι Μαρία Νικολέτα Κουκλινού ενώ με τον Ναυτικό Ομιλο θα πάρουν μέρος οι Νίκος Κονταξάκης, Νίκος Νάκης και Μανούσος Ξυρουχάκης.

Η “International Regatta of Cyprus”, όπως είναι η ονομασία των αγώνων διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Σύνοδος της αποστολής είναι ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ06/11/2023

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΑΓΩΝΕΣ

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ & SUP και οι Πανελλήνιοι αγώνες Special …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ02/11/2023

ΟΙ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΙ” ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ 22Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ

Την πραγματοποίηση για μια ακόμα χρονιά των “Κορίσσιων” διεθνών διασυλλογικών αγώνων κανόε καγιάκ & SUP και των Πανελληνίων Αγώνων Special …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ