Αποστολή σε νέους αγώνες στο Πασαλιμάνι

Συνεχίζοντας να τιμά τα σωματεία ανά την Ελλάδα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναμένεται να συμμετάσχει αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου σε νέους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ & SUP.

Αυτοί θα διεξαχθούν στο Πασαλιμάνι από τον Ν.Α. Σύνδεσμο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Νάκης Ν., Νάκης Γ., Μπροκαλάκης, Καζάκος, Μανούσακας, Μανωλικάκης Σπ., Μανωλικάκης Σαβ., Δρουμπάκης, Γαλανός, Βομβολάκη, Εργαζάκη, Ξανθουδάκη, Γαλανού, Παπαδάκη και Ναλμπαντίδου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως ξεκινά νέες έγγραφες σε κανόε καγιάκ και SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και από τις 12 Ιουνίου τις ίδιες ημέρες 17:00-19:00 και πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES, ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ ΝΟΧ και τα Νερά ΣΑΜΑΡΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ02/06/2023

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP)

Η συμμετοχή σε δύο σπουδαίες διοργανώσεις στο εξωτερικό, η μία από τις οποίες είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αποτελούν μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ25/05/2023

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “I CAN DO IT”

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων, συμμετέχοντας σε αθλητική δράση του …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ