Αποστολή σε νέους αγώνες στο Πασαλιμάνι

Συνεχίζοντας να τιμά τα σωματεία ανά την Ελλάδα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναμένεται να συμμετάσχει αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου σε νέους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ & SUP.

Αυτοί θα διεξαχθούν στο Πασαλιμάνι από τον Ν.Α. Σύνδεσμο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Νάκης Ν., Νάκης Γ., Μπροκαλάκης, Καζάκος, Μανούσακας, Μανωλικάκης Σπ., Μανωλικάκης Σαβ., Δρουμπάκης, Γαλανός, Βομβολάκη, Εργαζάκη, Ξανθουδάκη, Γαλανού, Παπαδάκη και Ναλμπαντίδου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως ξεκινά νέες έγγραφες σε κανόε καγιάκ και SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και από τις 12 Ιουνίου τις ίδιες ημέρες 17:00-19:00 και πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Δίπλα στην ομάδα κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων βρίσκεται πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES, ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ ΝΟΧ και τα Νερά ΣΑΜΑΡΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ