Απονομή πτυχίων της 50ής εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας

Στην απονομή των πτυχίων όλων όσοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την 50ή εκπαιδευτική σειρά ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ο Μάκης Βασιλάκης προχώρησε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου.

Τα μέλη της νέας διοίκησης παρέδωσαν έτσι τα πτυχία τα οποία ουσιαστικά απονέμονται από τον Πανελλήνιο Ομιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας (ΠΟΙΑΘ) και είναι διεθνούς ισχύος.

Στο μεταξύ, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχει γνωστοποιήσει την έναρξη της 51ης εκπαιδευτικής σειράς, η έναρξη της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου ενώ θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου.

Εκπαιδευτής πρακτικών, όπως πάντα είναι ο Μάκης Βασιλάκης ενώ τα θεωρητικά μαθήματα θ’ αναπτύξουν διάφοροι ομιλητές.

Πληροφορίες, εγγραφές γίνονται στον Ναυτικό Ομιλο (Ακτή Κανάρη, τηλ. 2821096078, fax. 2821096077) μέχρι 30 Ιανουαρίου ή συμπληρώσεως των τμημάτων. Πληροφορίες δίνονται επίσης από τον εκπαιδευτή Μάκη Βασιλάκη στο τηλ. 6997030133.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕Α
ΤΡΙ30/01/2024

ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μανιουδάκη. Η εκδήλωση διεξήχθη …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/01/2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Κ.Α.Μ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕Α

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι την προσεχή Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 18:30 διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστιοπλοΐα, η οποία …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ