Αννα Νικολακάκη σ’ ευχαριστούμε…

Ναυτικός Ομιλος Χανίων – ANEK LINES: Τα δύο σημαντικότερα ονόματα του υγρού στοιχείου στα Χανιά είναι ταυτισμένα τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι ταυτισμένα από την στιγμή που ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατάφερε να ξεπεράσει τα στενά, όπως αποδείχθηκαν όρια της Κρήτης και να δείξει τις δυνάμεις του σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Χωρίς να έχουμε δίπλα του την ANEK LINES αυτό θα ήταν αδύνατο, τόσο για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, όπως όμως και για το σύνολο των αθλητικών σωματείων της πόλης. Στη δική μας περίπτωση με εκατοντάδες ετήσιες μεταφορές απαιτείται συνεργασία, οργάνωση, ανοχή και κατανόηση. Κατανόηση και θετική πρόθεση από την πλευρά της ANEK που συνεχώς κάτι περισσότερο διεκδικούμε, όλο και κάτι περισσότερο θέλουμε και δυστυχώς πολλές φορές τελευταία στιγμή.

Κάθε φορά στην άλλη άκρη του τηλεφώνου η κ. Αννα Νικολακάκη ένας άνθρωπος που λάτρευε τη δουλειά της και ταυτόχρονα αντιλαμβανόταν τις κοινωνικές ανάγκες που πρόκυπταν κι έτσι με απίστευτη ευαισθησία, διάθεση, πρόθεση για εξυπηρέτηση κατάφερνε να βρίσκει λύσεις για περισσότερα από 20 χρόνια σε οτιδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή ζητούσαμε. Με καλή πρόθεση, με σεβασμό στις προσπάθειες των αθλητών μας αξιοποιούσε με τον καλύτερο τρόπο την καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων εργαζομένων της εταιρείας προκειμένου να βρεθεί λύση προς όφελος πάντα των παιδιών.

Η ANEK LINES μέσα από το πρόσωπο της Αννας κατάφερνε πάντα να δείχνει αυτό που αντικατοπτρίζει το σύνολο του προσωπικού της ANEK LINES. Η Αννα είναι ο άνθρωπος που μετέφερε το μέγεθος και την αξία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στα στελέχη της εταιρίας διασφαλίζοντας πάντα το καλύτερο εφικτό δυνατό.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την κα Αννα Νικολακάκη που για περισσότερες από δύο δεκαετίες έβαλε την προσωπική της σφραγίδα σε αυτή την υπέροχη συνεργασία με την ANEK LINES.

Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ09/04/2024

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 12 ετών. Η …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ