Αναστάσης Αναγνωστόπουλος (κανόε καγιάκ)

Από τους πιο έμπειρους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο τμήμα του κανόε καγιάκ είναι ο Αναστάσης Αναγνωστόπουλος. Μάλιστα, αυτό συνδυάζεται και με τη συμμετοχή του σε ουκ ολίγες διεθνείς διοργανώσεις μέχρι σήμερα.

Ο 32χρονος αθλητής είναι από τους μοναδικούς που έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα παγκόσμιο και σε Μεσογειακούς αγώνες, έχοντας κερδίσει πλούσιες εμπειρίες!

Συγκεκριμένα, η πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σημειώθηκε στο Βελιγράδι το 2007 ενώ ακολούθησαν οι Πολωνία το 2008, Μάλτα (2009), Μόσχα (2010) και Γερμανία (2013). Η συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έλαβε χώρα επίσης στη Ρωσία, στη Μόσχα συγκεκριμένα, το 2009. Την ίδια χρονιά πήρε μέρος και στους Μεσογειακούς αγώνες που είχαν διεξαχθεί στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Ακόμη, έχει καταφέρει να έχει δεκάδες συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα, έχοντας πετύχει σπουδαίες διακρίσεις.

anagnostopoulos

Ο Αναγνωστόπουλος είναι αθλητής που τα τελευταία χρόνια μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους νεαρότερους αθλητές, αποτελώντας ένα πολύτιμο στέλεχος για τον ΝΟ Χανίων. Εξάλλου, σπουδαία είναι η συμβολή του ως “partner” στους αγώνες των Special Olympics με την τελευταία του εμπειρία να ήταν η συμμετοχή του στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Berlin 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ16/02/2024

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP & ANEK LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και η ΑΝΕΚ LINES ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ16/02/2024

ΟΜΗΡΟΣ ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ)

Τη χαρά να διαθέτει στις τάξεις του έναν από τους κορυφαίους αθλητές που έχει αναδείξει το ελληνικό κανόε καγιάκ έχει …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ