Αγωνιστικό πρόγραμμα – αλλαγές για το 2021 στην Τεχνική

Το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και τις αλλαγές, που θα περιλαμβάνει η προσεχής αγωνιστική περίοδος παρουσιάζει σε σχετική ανάρτηση η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι πανελλήνιοι χειμερινοί αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 19-21 Φεβρουαρίου, το εθνικό πρωτάθλημα 7-9 Μαΐου και το πανελλήνιο κατηγοριών 22-25 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά τις διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες υπενθυμίζεται ότι για την χρονιά που πέρασε δεν διεξήχθησαν λόγω του κορονοϊού, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

• Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, 13-19 Ιουνίου, Λινιάνο (Ιταλία)
• Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, 3-9 Ιουλίου, Τομσκ (Ρωσία)
• Παγκόσμιο πρωτάθλημα OPEN WATER, Σεπτέμβριος, Σαν Αντρές (Κολομβία).

Αναλυτικά, η ενημέρωση από την ΚΟE αναφέρει τα εξής:

Τον Νοέμβριο αρχίζει η νέα αγωνιστική περίοδος στην Τεχνική κολύμβηση, σύμφωνα με το πρόγραμμα του αθλήματος για το οποίο και ενημερώθηκαν τα σωματεία της Ομοσπονδίας.

Στο εσωτερικό, οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες θα διεξαχθούν 19-21 Φεβρουαρίου, το Εθνικό πρωτάθλημα 7-9 Μαΐου και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών 22-25 Ιουλίου.

Στον διεθνή χώρο, είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων 13-19 Ιουνίου στο Λινιάνο, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 3-9 Ιουλίου στο Τομσκ και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα OPEN WATER τον Σεπτέμβρη στο Σαν Αντρές (Κολομβία).

Οι αλλαγές

Σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και με βάση τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό covid-19, όλοι οι αγώνες ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα διεξαχθούν με τον ίδιο τρόπο στις Περιφερειακές Ενότητες, όπως έγιναν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2020.

Στις Ημερίδες ορίων δικαίωμα συμμετοχής υπάρχει σε δύο (2) αγωνίσματα, ενώ οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες θα διεξαχθούν σε μορφή Ανοιχτής (ΟPEN) Κατηγορίας, με κάθε σύλλογο να έχει δικαίωμα συμμετοχής με πέντε (5) αθλητές / τριες σε κάθε αγώνισμα και κάθε αθλητής/τρια σε έως τρία (3) ατομικά αγωνίσματα.

Σ’ ό,τι αφορά το Εθνικό πρωτάθλημα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών, κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα συμμετοχής με πέντε (5) αθλητές / τριες και κάθε αθλητής / τρια σε έως τέσσερα (4) ατομικά αγωνίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/04/2021

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Καθορίστηκε η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Οπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανάρτηση από την …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ18/01/2021

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με χαμόγελα και ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς αθλητές τεχνικής κολύμβησης, τη Δευτέρα, στο κολυμβητήριο Χανίων. Για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ