Αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία για τους “Κορίσσιους” αγώνες

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ & SUP και οι Πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics καγιάκ που φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου στη λίμνη Κουρνά στον Δήμο Αποκορώνου.

Τους αγώνες λάμπρυναν με την παρουσία τους περισσότεροι από 200 αθλητές από πολλά σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς παρευρέθηκαν αποστολές Special Olympics από την Γερμανία, την Πολωνία και την Λιθουανία.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος βραβεύει τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία των Δήμου Αποκορώνου, Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, Special Olympics Hellas και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κανόε καγιάκ του ΝΟΧ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, καθώς και οι δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, αθλητές και παράγοντες, των αγώνων θ’ ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ02/11/2023

ΟΙ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΙ” ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ 22Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ

Την πραγματοποίηση για μια ακόμα χρονιά των “Κορίσσιων” διεθνών διασυλλογικών αγώνων κανόε καγιάκ & SUP και των Πανελληνίων Αγώνων Special …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ25/10/2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ 18Η ΔΙΕΘΝΗ ΡΕΓΓΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη 18η διεθνή Ρεγγάτα (18th International Regatta …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ