Αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία για τους “Κορίσσιους” αγώνες

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ & SUP και οι Πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics καγιάκ που φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου στη λίμνη Κουρνά στον Δήμο Αποκορώνου.

Τους αγώνες λάμπρυναν με την παρουσία τους περισσότεροι από 200 αθλητές από πολλά σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς παρευρέθηκαν αποστολές Special Olympics από την Γερμανία, την Πολωνία και την Λιθουανία.

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος βραβεύει τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία των Δήμου Αποκορώνου, Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, Special Olympics Hellas και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κανόε καγιάκ του ΝΟΧ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, καθώς και οι δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, αθλητές και παράγοντες, των αγώνων θ’ ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ