Αγωνιστική ημερίδα την Κυριακή (28/1) στο κολυμβητήριο Χανίων

Συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του χειμερινού πρωταθλήματος δίνεται για την ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η δράση θα σημάνει αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων όπου και θα φιλοξενηθεί ημερίδα, η οποία είναι προγραμματισμένη για πρωί και απόγευμα.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας θα διεκδικήσουν και πάλι τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, έχοντας την ευκαιρία να φανερώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βαρυπατάκης, Βασιλάκη, Βιλγκρέ, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Ευαγγέλου, Θωμάκη, Θωμάκης, Κανδανολέων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κυριακουλάκη, Μαργιολάκης, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμος, Πρώιμου, Σέρντιουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μιλτ., Στραβοπόδη, Τζεμανάκης, Τσιφετάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ18/02/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με δύο εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/02/2024

ΠΡΩΤΗ (50Μ. ΥΠΤΙΟ) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ Η ΠΙΤΣΙΤΑΚΗ

Μια σπουδαία επίδοση κατάφερε να σημειώσει η Ερατώ Πιτσιτάκη στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο κορασίδων στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ