Αγώνες κολύμβησης υψηλού επιπέδου στα 21α Βενιζέλεια

Αγώνες υψηλού επιπέδου ακολουθούν το επόμενο τριήμερο (10-12/5) στο κολυμβητήριο Χανίων με τη διεξαγωγή των Bενιζελείων υγρού στίβου.

Για 21η χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την Κολυμβητική Ομοσπονδία διοργανώνει ένα από τα διαχρονικά κορυφαία μίτινγκ της χώρας, όπου ειδικότερα φέτος αναμένεται να πάρουν μέρος 350 περίπου αθλητές από 26 σωματεία από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και την Κύπρο.

Ζητούμενο για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, είναι να σημειώσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Για το λόγο αυτό παρατέθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου, μιλώντας για τα Βενιζέλεια ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων Γιάννης Χίνος, ο έφορος του τμήματος κολύμβησης, Θεόφιλος Κυριακόπουλος, ο προπονητής Αποστόλης Γεωργιάδης, δύο από τους κορυφαίους αθλητές του ΝΟΧ, οι Φίλιππος Αντωνογιαννάκης και Ερατώ Πιτσιτάκη, ενώ από μέρους του Δήμου Χανίων τοποθετήθηκαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης και από την Περιφέρεια Κρήτης η Χρύσα Χαριτάκη.

Σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές του ΝΟ Χανίων είναι οι εξής:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Κόρακα, Περράκη, Μπαλαντίνου, Πιτσιτάκη, Κανδανολέων, Ακουμιανάκη, Κοκονά, Γεωργιάδη, Νικηφοράκη, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Κυριακουλάκη, Στραβοπόδη, Γιάνναρη, Ευαγγέλου, Γιανναράκη, Βασιλάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Γαρεφαλάκη, Καρακίτσου, Πρώιμου, Πενταράκη, Σπανουδάκη.

ΑΓΟΡΙΑ

Στεφανουδάκης, Αντωνογιαννάκης, Μαυρομμάτης, Δεληογλάνης, Τσιφετάκης, Ξανθόπουλος, Μπιλιανίδης, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Κατσαμάκης, Κουργιαντάκης, Μπότσαρης, Πατεράκης, Σκουνάκης, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης, Κολομβοτζάκης, Τζεμανάκης, Σερντίουκ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν συνολικά σε πέντε μέρη, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ