Αγγελική Τζατζιμάκη (καλλιτεχνική κολύμβηση)

Mια πλούσια σε παραστάσεις και διακρίσεις καριέρα περιλαμβάνει η πορεία της Αγγελικής Τζατζιμάκη στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η 17χρονη πρωταθλήτρια έχει… σαρώσει τα μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (κορασίδες Β, κορασίδες Α, νεανίδων, όπεν) που έχει πάρει μέρος με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, έχοντας κατακτήσει στο πέρασμά της από νεαρή ηλικία 32 συνολικά, εκ των οποίων 10 χρυσά, 8 ασημένια και 14 χάλκινα.

Αποκορύφωμα της μέχρι στιγμής καριέρας της Τζατζιμάκη αποτελεί αναμφίβολα η κλήση που δέχτηκε από την Εθνική ομάδα νεανίδων σε μια χρονική πάντως συγκυρία που προέκυψε να είναι ακατάλληλη, το 2020, οπότε και ουσιαστικά σταμάτησαν τα πάντα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Τζατζιμάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αξιόπιστες αθλήτριες που έχει αναδείξει το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων.

Μάλιστα, η τελευταία εξέλιξη που υπάρχει, είναι ότι ως μαθήτρια της Β’ Λυκείου θα επιδιώξει να ρίξει αυτή τη στιγμή το βάρος στα μαθήματά της και στις μελλοντικές πανελλήνιες εξετάσεις. Ο στόχος της είναι άλλωστε η Γυμναστική Ακαδημία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ21/09/2023

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΝΑΚΗ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

Ομορφες εμπειρίες στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης καταφέρνει να συλλέγει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Μακρινάκη. Η 16χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ05/09/2023

ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤ. ΜΠΟΚΟΥ!

Δεκτή με ενθουσιασμό κατά την επιστροφή της στο κολυμβητήριο Χανίων έγινε η Αντωνία Μπόκου μετά τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ