Αγγελική Τζατζιμάκη (καλλιτεχνική κολύμβηση)

Mια πλούσια σε παραστάσεις και διακρίσεις καριέρα περιλαμβάνει η πορεία της Αγγελικής Τζατζιμάκη στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η 17χρονη πρωταθλήτρια έχει… σαρώσει τα μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (κορασίδες Β, κορασίδες Α, νεανίδων, όπεν) που έχει πάρει μέρος με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, έχοντας κατακτήσει στο πέρασμά της από νεαρή ηλικία 32 συνολικά, εκ των οποίων 10 χρυσά, 8 ασημένια και 14 χάλκινα.

Αποκορύφωμα της μέχρι στιγμής καριέρας της Τζατζιμάκη αποτελεί αναμφίβολα η κλήση που δέχτηκε από την Εθνική ομάδα νεανίδων σε μια χρονική πάντως συγκυρία που προέκυψε να είναι ακατάλληλη, το 2020, οπότε και ουσιαστικά σταμάτησαν τα πάντα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Τζατζιμάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αξιόπιστες αθλήτριες που έχει αναδείξει το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων.

Μάλιστα, η τελευταία εξέλιξη που υπάρχει, είναι ότι ως μαθήτρια της Β’ Λυκείου θα επιδιώξει να ρίξει αυτή τη στιγμή το βάρος στα μαθήματά της και στις μελλοντικές πανελλήνιες εξετάσεις. Ο στόχος της είναι άλλωστε η Γυμναστική Ακαδημία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ19/07/2024

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΟΠΕΝ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ17/07/2024

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ (2Η ΘΕΣΗ) ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΕΝ

Με επιτυχία εξελίσσεται η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν καλλιτεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ