Νέα πρόκληση για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Μια νέα πρόσκληση περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία μαχαίρα θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί την Τρίτη (27/11, 16:00) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στρέφει έτσι το ενδιαφέρον του σε μια διαφορετική διοργάνωση από αυτή του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα αυτό το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία να το εντάξει στην γενικότερη προετοιμασία του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του στην Α1, εκεί όπου το περασμένο Σάββατο (24/11) βρέθηκε να μην αγωνίζεται απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου ο οποίος κατέφθασε στα Χανιά χωρίς τα δελτία των παικτών του.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ηλία Μαχαίρα, που για ένα ακόμα παιχνίδι θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για το φίλαθλο κοινό στο κολυμβητήριο Χανίων είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν ο νικητής των Βενιζελείων στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Μεγάλη …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ30/04/2024

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΝΙ

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις σε μίνι παίδες και προμίνι μετά την πρόκριση τους στην Γ’ φάση και τα τελικά του πανελληνίου …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ