Συμμετοχή και στο Παγκόσμιο της Νότιας Κορέας για τον Παπαστάμο

Οι μεγάλες επιτυχίες για τον Απόστολο Παπαστάμο όπως αποδεικνύεται… δεν έχουν τέλος, αφού η επίδοσή του που του χάρισε τη 2η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη στο Ελσίνκι, του έδωσε τη δυνατότητα να καταρρίψει ένα ακόμα όριο.

Συγκεκριμένα, ο χρόνος του Χανιώτη πρωταθλητή με 4:17.44 στα 400μ. μικτή ατομική αποτελεί όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών που θα διεξαχθεί το 2019 στην Γκουανγκζού στη Νότια Κορέα. Ετσι, ο Παπαστάμος θα έχει την ευκαιρία μετά το Πανευρωπαϊκό Ανδρών που ακολουθεί στη Γλασκώβη (6-12 Αυγούστου), να πάρει μέρος και σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς ένα χρόνο πριν, ο Παπαστάμος είχε πάρει μέρος αρχικά στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που είχε πραγματοποιηθεί στη Νετάνια του Ισραήλ και μετά ακολούθησε η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Εφήβων της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ26/04/2024

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ “7Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ”

Μια ιδιαίτερη εμπειρία αναμένεται να ζήσουν 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αυτό το Σαββατοκύριακο (27, 28/4) …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ25/04/2024

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ACROPOLIS SWIM OPEN 2024

Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών στον μεγαλύτερο εσωτερικό αγώνα κολύμβησης της χρονιάς, …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ