Επιτυχημένη η κοινή προετοιμασία με Παναθηναϊκό για τους Μίνι Παίδες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου στο Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η προετοιμασία για την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι παίκτες του Γιάννη Ζαγουράκη είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και φιλοξενήθηκαν, ενώ επίσης δόθηκε και ένα φιλικό απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟΧ: «Μέσα από αυτά τα φιλικά που δώσαμε βγάλαμε πολλά συμπεράσματα για τους παίκτες και το επίπεδο που είμαστε σε αυτή τη φάση της περιόδου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στα φιλικά που δώσαμε με Παναθηναϊκό και Βουλιαγμένη πήραν μέρος όλοι οι αθλητές που ακολούθησαν την αποστολή. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και την προετοιμασία μας με αφοσίωση έτσι ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο».

Αναλυτικά, οι παίκτες που βρέθηκαν στην προετοιμασία είναι οι εξής:

Ανδρουλάκης, Αρετάκης, Γράσσος, Ιγνατίου, Κανδανολέων, Μητράκης, Μουρτζάκης, Μπενβίδης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Σπάχιτς, Σταματουλάκης, Τζανακάκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης Γιώργος, Χειλουδάκης Σταμάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ28/04/2024

ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α1

Στόχος επετεύχθη για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, η οποία επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της απέναντι …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ28/04/2024

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ BLUE-ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ!

Ναυτικός Ομιλος Χανίων Blue-ΠΑΟΚ είναι το ζευγάρι του τελικού στα φετινά Βενιζέλεια. Οι δύο ομάδες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους πορεία …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ