Πανελλήνιο ρεκόρ στην Κοπεγχάγη από τον Παπαστάμο στα 400μ. μικτή ατομική

Μια νέα εξαιρετική επίδοση κατάφερε να πετύχει ο Απόστολος Παπαστάμος στο αγώνισμα των 400μ. μικτή ατομική στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας που πραγματοποιείται στην Κοπεγχάγη. Ο 16χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κολύμπησε την Πέμπτη το πρωί σε 4:18.53, επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων, καθώς το προηγούμενο ήταν 4:19.27.

Η επίδοση του Παπαστάμου ήταν εξαιρετική, χαρίζοντας του την 21η θέση στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 26 αθλητές από όλη την Ευρώπη. Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο μικρότερος που αγωνίστηκε και, εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό ότι πρώτος στα προκριματικά αναδείχτηκε ο 26χρονος Ούγγρος, Πίτερ Μπέρνεκ.

Ο Παπαστάμος θα αγωνιστεί την Παρασκευή στα 200μ. μικτή ατομική και το Σάββατο, στο τελευταίο του αγώνισμα που είναι τα 100μ. μικτή ατομική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Μια πολύ όμορφη εμπειρία έζησαν 15 αθλητές και αθλήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΚΑΜΙΣΑΚΗ ΣΤΟ “3Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ FAMILY CUP MASTERS 2024”

Τρεις θέσεις στο βάθρο κατάφερε να εξασφαλίσει η Μαρία Καμισάκη σε αγώνες κολύμβησης Masters, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ