Με στόχο το 1-1 την Τετάρτη απέναντι ξανά στον Απόλλωνα

Το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, με τη φιλοδοξία να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να διεκδικήσει στη συνέχεια στην Αθήνα τις πιθανότητες για άνοδο στην Α1 δίνει την Τετάρτη (12/7) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα σίγουρα έχει δύσκολο έργο και ουσιαστικά είναι το αουτσάιντερ για την άνοδο, παρόλα αυτά ετοιμάζεται και πάλι, όπως άλλωστε έπραξε και στο πρώτο παιχνίδι, να παίξει χωρίς άγχος. Αυτή τη φορά ο τεχνικός του ΝΟΧ θα μπορεί να υπολογίζει στον Μανώλη Τσιστράκη, που στο πρώτο ματς απουσίασε λόγω ίωσης. Από την άλλη, απών θα είναι αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος και τη θέση του θα πάρει ο Μαραγκουδάκης.

Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ANEK LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Βολτυράκης. Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μανιουδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Αποστολάκης, Τσιστράκης, Μητράκης, Μυγιάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ02/05/2024

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΗ

Για μια ακόμη φορά, οι Κατερίνα Κουνδουράκη και Βενετία Μαρία Πασβάντη κλήθηκαν από την Εθνική ομάδα πόλο κορασίδων. Η κλήση …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν ο νικητής των Βενιζελείων στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Μεγάλη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ