Πέμπτη στην Ευρώπη η Ολγα Κουργιαντάκη

Στην 5η θέση στην Ευρώπη στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο βρίσκεται η Όλγα Κουργιαντάκη ως προέκυψε στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ριέκα της Κροατίας.

Kompo-Rieka-Ethniki

Kompo-Rieka-Ethniki1
Στιγμιότυπα από το Κόμπο.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας έδωσε μαζί με τις άλλες αθλήτριές μας, τον καλύτερό της εαυτό χαρίζοντας έτσι σημαντικές διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Ειδικότερα, η Κουργιαντάκη ήταν μέλος της χορογραφίας του Κόμπο που βαθμολογήθηκε με 84,1667 β. ενώ στο Ομαδικό συμμετείχε ως αναπληρωματικό μέλος, με τη βαθμολογία να βαθμολογείται με 157,2163 β.

Η χορογραφία του Ομαδικού αποτελείτο από τις: Αθανασία Τσόλα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Τσιαντή, Βαλεντίνα Φαραντούρη, αναπλ. Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Ταξοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Ειρήνη Καββάλου.

Neanides-Rieka
Το Ομαδικό… εν δράσει στη Ριέκα.

Η δε χορογραφία του Κόμπο αποτελείτο από τις εξής αθλήτριες: Ειρήνη Καββάλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Δήμητρα Τσιαντή, αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Αθανασία Τσόλα.

Η πιο μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ομάδα είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τις Αθανασία Τσόλα και Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (αναπλ. η Άννα Μαρία Ταξοπούλου) στο Ντουέτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ