“Στοπ” στο σερί από τον Τρίτωνα (8-8)

Με την ισοπαλία με σκορ 8-8 απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (8/5) οι υποχρεώσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES για την α’ φάση του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, το “10 στα 10” που ήταν ο στόχος για την κανονική περίοδο δεν επιτεύχθηκε, παρόλα αυτά, η ισοπαλία στο Μαρούσι σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την εξαιρετική έως τώρα πορεία της Χανιώτικης ομάδας που ξεκινά άμεσα την προετοιμασία της για την τελική φάση έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την επιστροφή της στην Α1 Κατηγορία.
Ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES δεν κατάφερε να παρουσιάσει απέναντι στον Τρίτωνα το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης, γεγονός που αποδίδεται στην έλλειψη ρυθμού και στην ελλιπή προπόνηση που πραγματοποιεί σχεδόν όλη τη χρονιά. Ως εκ τούτου, τα δύο σερί παιχνίδια στην Αθήνα, μιας και το Σάββατο (7/5) είχε προηγηθεί αυτό κόντρα στο Περιστέρι, αποδείχτηκαν “βαριά” για τους Χανιώτες πολίστες, οι οποίοι ελπίζουν τουλάχιστον ότι το πρόβλημα με το κολυμβητήριο Χανίων βρίσκεται πια στην οριστική του επίλυση, επομένως θα είναι σε θέση να προπονηθούν τις επόμενες ημέρες έτσι όπως πρέπει ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.
Ο Τρίτων που αγωνίστηκε ως τυπικά… φιλοξενούμενος, προηγήθηκε στο α’ 8λεπτο με 2-1, με την ομάδα του Νίκου Βλαζάκη να “απαντά” με το ίδιο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο σε 3-3. Στην επανάληψη, τα Χανιά ξεκίνησαν πάλι μουδιασμένα, δίνοντας την ευκαιρία στο συγκρότημα του Αμαρουσίου να αποκτήσει διαφορά 2 τερμάτων (με 6-4) στο γ’ 8λεπτο, ωστόσο στην δ’ περίοδο, ο Ν.Ο.Χ. αντεπιτέθηκε, ισορροπώντας το ματς, αλλά μην καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη.
Τα 8 γκολ για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES μοιράστηκαν οι Κωνσταντουδάκης (2), Σολανάκης (2), Φράγκος (1), Μπαριωτάκης (1), Λάππας (1), Βιζυράκης (1).

Νίκη επί του Περιστερίου (5-10)
Μία ημέρα προηγουμένως, ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο Περιστερίου, επικρατώντας με 10-5 της τοπικής ομάδας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο Μαρούσι, η ομάδα του Ν. Βλαζάκη ξεκίνησε αποφασισμένη να
“καθαρίσει” από νωρίς το παιχνίδι, με αποτέλεσμα, με το τέλος του α’ ημιχρόνου, να είχε εξασφαλίσει διαφορά 5 τερμάτων (1-6). Η συνέχεια πάντως δεν ήταν ανάλογη κι αντί η διαφορά να πάρει μεγαλύτερες ίσως διαστάσεις περιορίστηκε στα ίδια επίπεδα, με το τελικό 5-10 να χαρακτηρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Για τα Χανιά, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σολανάκης με 3 γκολ ενώ σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα έδωσαν ο Βιζυράκης (2), ο Χαριτάκης (2), ο Λάππας (2) και ο Φράγκος (1).
Στον αντίποδα, τα γκολ για το Περιστέρι σημείωσαν οι Δουσέσης (2), Μπακλατζής (1), Φωτίου (1) και Σταυρόπουλος (1).
Τα 8λεπτα: 1-2, 0-4, 3-2, 1-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν ο νικητής των Βενιζελείων στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Μεγάλη …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ30/04/2024

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΝΙ

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις σε μίνι παίδες και προμίνι μετά την πρόκριση τους στην Γ’ φάση και τα τελικά του πανελληνίου …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ