Σε ζεστό κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Μία ακόμα εκδήλωση έφερε σε πέρας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, πραγματοποιώντας την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο κέντρο εκδηλώσεων “Καλόρος – Ρόδον”, στο Βαρύπετρο.

Στην εκδήλωση, που διεξήχθη το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκε όλη η οικογένεια του Τμήματος, οι αθλητές των Ακαδημιών εκμάθησης, της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας και οι προπονητές τους, με το κλίμα να ήταν πολύ ζεστό ανάμεσα σε όλους.

3

2

5

4

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο, να γευματίσουν μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, αλλά και να επιδείξουν τις ικανότητές τους στον χορό και δη στον κρητικό παραδοσιακό.

6

7

8

9

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, τα μέλη της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου, καθώς και τους εκπροσώπους του ΕΑΚ Χανίων που έδωσαν το παρών και τίμησαν το Σύλλογο. 

10

11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ