Σε Ημερίδα στο Ηράκλειο οι ομάδες Κολύμβησης

Σε νέους αγώνες θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία του για το χειμερινό πρωτάθλημα το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα. Στόχος για την ομάδα του Κώστα Τζιλιβάκη είναι να διατηρηθεί σε φόρμα, με τα παιδιά να στοχεύουν στους καλύτερους δυνατούς χρόνους.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο (18,19/11) στο Ηράκλειο και εκτός των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας θα συμμετάσχουν και οι μικρότεροι, της προαγωνιστικής, Τμήμα στο οποίο, υπεύθυνος προπονητής, είναι ο Αντώνης Καλογεράκης.

Αναλυτικά, οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν, από την “πρώτη” ομάδα είναι οι εξής:

Βουγιουκαλάκης, Κολοκοτρώνης, Λεδάκης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Φουντουλάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζησωτηράκης, Ζγκουρού, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ντουσάκη, Πετράκη Αντωνία, Πετράκη Χρυσή, Πλοκαμάκη, Φωκά, Χατζηδάκη Άννα, Χατζηδάκη Βασιλική.

Και από την προαγωνιστική ομάδα:

Ακριτόπουλος, Καπής, Καυκαλάς, Μαστραντωνάκης, Μεντής, Μουζουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πετράκης, Ριτζάκης, Τζουγκράκης, Τσίγκος, Χαβρές, Αλιπράντη, Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μήτρου, Ντεγιαννάκη, Παπαδεράκη, Περάκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 21Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με σπουδαίες επιδόσεις ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα στα 21α Βενιζέλεια κολύμβησης που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ναυτικός …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ