Επανεκλογή Ν. Κουριδάκη στην Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ, SUP, Surfing

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά τον Νίκο Κουριδάκη για την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, όρθιας σανιδοκωπηλασίας και κυματολίσθησης με σανίδα, όπου μάλιστα αναλαμβάνει αυξημένες αρμοδιότητες ως Α’ αντιπρόεδρος όπως προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Ο κ. Κουριδάκης, με πολυετή προσφορά στην Ομοσπονδία, αφού αυτή είναι η τρίτη διαδοχική φορά που εκλέγεται, έχει επιτελέσει ένα σημαντικό έργο, το οποίο συνεχίζει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, παράλληλα με τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Τον συγχαίρουμε τόσο για την επανεκλογή του όσο και για τη γενικότερη δραστηριότητά του μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του αθλήματος σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του θητεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ02/10/2024

ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Οκτώ μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στη …

Περισσοτερα
SUP
ΤΡΙ24/09/2024

ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES

Εξαιρετική εμφάνιση σημείωσαν οι αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ & SUP που διεξήχθησαν …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ