Στην αφετηρία η γυναικεία ομάδα πόλο

Στην αφετηρία βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ξεκινώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1. Πρώτος αγώνας της σεζόν είναι απέναντι στη νεοφώτιστη στην κατηγορία ΠΕΚΕ Βροντάδου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (12/10, 15:30) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο ΝΟΧ έχει ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει κάτι ακόμα καλύτερο σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κατσουλάκης, τονίζει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του: «Ο στόχος για φέτος είναι να μην είμαστε στα πλέι άουτ και από εκεί και πέρα να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία, συμμετέχοντας σε δύο τουρνουά, στο ΣΕΔΥ και στην Τουρκία. Θα παίξουμε κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα, την οποία είχαμε αντιμετωπίσει στην Τουρκία και δείχνουμε ότι είμαστε σε μια καλύτερη κατάσταση. Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα έχουμε απώλεια τις δύο ξένες, την Ινάμπα και την Καβακούτσι, οι οποίες θα είναι μαζί μας από την επόμενη αγωνιστική. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ο Ναυτικός Ομιλος απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους των Χανίων να στηρίξουν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας για μια χρονιά που είναι γεμάτη φιλοδοξίες.

Στο αγωνιστικό μέρος, δεν υπολογίζονται οι δύο Γιαπωνέζες, Ινάμπα και Καβακούτσι, που θα ενισχύσουν την ομάδα από την επόμενη αγωνιστική. Η Κυριακοπούλου είναι στην αποστολή, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικότερα, η αποστολή αποτελείται από τις: Πασβάντη, Σκουμπάκη, Λιοδάκη, Γλυνιαδάκη, Παπασηφάκη, Ρουσάκη, Κουνδουράκη, Στρατιδάκη, Κώτσια, Πάτερου, Βούλγαρη, Κυριακοπούλου, Αλεξάκη, Αγοραστάκη και Ιγνατίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ12/10/2024

ΠΡΕΜΙΕΡΑ… ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Οι παίκτριες του Γιώργου Κατσουλάκη επιβλήθηκαν …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ06/10/2024

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο διεθνές τουρνουά που φιλοξενήθηκε στη Σμύρνη της Τουρκίας. Η …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ