Χορηγία μπουρνουζιών στους προπονητές του ΝΟ Χανίων από το AQUAFIT

Σταθερά δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και τους αθλητές του παραμένει η επιχείρηση αθλητικών ειδών AQUAFIT του Νίκου Αντωνογιαννάκη.

Αυτή τη φορά, ο κ. Αντωνογιαννάκης προχώρησε σε χορηγία μπουρνουζιών προς τους προπονητές του τμήματος εκμάθησης κολύμβησης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την πολύτιμη συνεισφορά της επιχείρησής του στην ενίσχυση των τμημάτων μας.

Το κατάστημα αθλητικών ειδών AQUAFIT βρίσκεται στην οδό Κορωναίου 4, στα Χανιά. Με χρόνια εμπειρίας και συνέπειας στον χώρο της πισίνας, το AQUAFIT εγγυάται υψηλού επιπέδου προϊόντα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία και πολλές επιλογές για όσους επιθυμούν η κολύμβηση και η προπόνησή τους να συνοδεύεται από εξειδικευμένα μαγιό και αξεσουάρ που ανεβάζουν τη διάθεση και την απόδοσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ01/10/2024

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OW MASTERS

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα OW Masters που διεξήχθη στην Πάρο το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ13/09/2024

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Μια ακόμα μεγάλη προσωπικότητα από το χώρο του αθλητισμού και της κολύμβησης, που ξεκίνησε την πορεία της από τα Χανιά …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ