Πολυνίκεις και δεύτεροι στην Ελλάδα οι αθλητές SUP του ΝΟ Χανίων

Ακόμα ένα παράσημο για τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση έλαβε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, ο οποίος κατάφερε ν΄ αναδειχθεί πολυνίκης σύλλογος και δευτεραθλητής Ελλάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Long Distance που διεξήχθη στο Σχοινιά.

Η διάκριση για την ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη προέκυψε χάρη στα δύο χρυσά, τρία ασημένια και στο ένα χάλκινο μετάλλιο σε ατομικό επίπεδο και στο ένα χρυσό και στο ένα ασημένιο στα ομαδικά αγωνίσματα που κατέκτησαν οι αθλητές του.

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκαν έτσι με απόλυτη επιτυχία οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος SUP σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 30 Ιουνίου συμμετείχαν οι: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μανόλης Ηλιάκης, Νίκος Παπαδάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Κατερίνα Κισσαμιτάκη, Φλώρα Σβάρνα, Μαρινίκη Κουκλινού και Αναστασία Ηλιακή, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους, Μανώλη Αγγελάκη και τον συνεργάτη του Γιάννη Τοψαχαλίδη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο

• Αλεξανδράκη Ευτυχία Long Distance νεανίδων
• Κουκλινού Μαρινίκη Long Distance κορασίδων
• Αλεξανδράκη Ευτυχία – Σβάρνα Φλώρα – Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Team Long Distance νεανίδων

Ασημένιο μετάλλιο

• Σβάρνα Φλώρα Long Distance νεανίδων
• Ηλιάκης Εμμανουήλ Long Distance παίδων
• Ηλιάκη Αναστασία Long Distance κορασίδων
• Ηλιάκη Αναστασία – Κουκλινού Μαρινίκη Team Long Distance κορασίδων

Χάλκινο μετάλλιο

• Κισσαμιτάκη Αικατερίνη Long Distance νεανίδων

4η θέση

• Κωνσταντίνου Ανδρέας Long Distance εφήβων

10η θέση

• Παπαδάκης Νίκος Long Distance παίδων

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι ο επίσημος χορηγός του ΑΝΕΚ LINES, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το ΣΥΝΚΑ, τα Νερά SAMARIA και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ.

Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους, τους Γιώργο & Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, τον κ. Σπανουδάκη Ιωάννη “Πρακτορείο ασφαλειών-A.I.B. LEADERS BROKERS” και το “πρατήριο υγρών καύσιμων Δημοτάκης Δ.-Δημοτάκη Ν. Ο.Ε. EKO & LP”, την επιχείρηση των Αφων Περβολαράκη (ανταλλακτικά – service – εμπορία σκαφών), το ΙΚΤΕΟ Χανίων τον κ. Μανωλικάκη Γιώργο & τον κ. Ιωάννου Θεόδωρος Λιπαντικά-Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Νέες εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Πρόγραμμα προπονήσεων από την Δευτέρα 8 Ιουλίου συμφώνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 16:30-18:30.

Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΠΑΡ11/10/2024

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ξεκινά η προετοιμασία με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP για πέντε αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES οι οποίες …

Περισσοτερα
SUP
ΤΕΤ02/10/2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ SUP ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΙΝΟΥ

Μεγάλες διακρίσεις στη διεθνή διοργάνωση SUP που φιλοξενήθηκε στον Αγιο Νικόλαο, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σημείωσαν η Ευτυχία Αλεξανδράκη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ