Στους αγώνες “Arena Heraklion” τα προαγωνιστικά

Επιστρέφει στη δράση η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο (1- 2/6) θα λάβει μέρος σε αγώνες που διεξάγονται στο Ηράκλειο από τον Τρίτωνα.

Πρόκειται για τη διοργάνωση “Arena Heraklion” που δίνει την ευκαιρία σε στους αθλητές του ΝΟ Χανίων να μετρήσουν τις δυνάμεις τους αλλά και να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

Βατσάκη, Βεντούρης, Βιλγκρέ Λα Μαδρίδ, Γεωργακάκη, Γιαννικάκη, Δασκαλάκη, Ζυμβραγουδάκης, Ζωγραφάκη, Κακάσης Γ., Κακάσης Κ., Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κοκολογιάννης, Κούρτη, Κυριακουλάκη, Μαρμαριτσάκη, Μαυρίδου, Μεντάκης, Μπαδογιάννης, Μπινάκη, Μποτονάκης, Ξεζωνάκη, Ορφανουδάκη, Παϊτάκης, Παληός, Παπαδομανωλάκης, Παπαδοπούλου, Πατεράκης, Πενταράκη, Σπυριδάκης, Σταθάκη, Σταυρουλάκης, Τωμαδάκη, Φουρναράκη, Χαβαλεδάκη και Χαρίτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ11/10/2024

ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ AQUAFIT

Σταθερά δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και τους αθλητές του παραμένει η επιχείρηση αθλητικών ειδών AQUAFIT του Νίκου Αντωνογιαννάκη. Αυτή …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ01/10/2024

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OW MASTERS

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα OW Masters που διεξήχθη στην Πάρο το …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ