Πέμπτες το 2024 οι νέες γυναίκες

Με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να χάνει στην ισοβαθμία τη δυνατότητα να παίξει στα ημιτελικά για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, η ομάδα πόλο των νέων γυναικών κατετάγη στην 5η θέση του φετινού πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Γιώργου Κατσουλάκη έκαναν το χρέος τους στον αγώνα που έδωσαν την Κυριακή το πρωί απέναντι στη Βουλιαγμένη την οποία κέρδισαν με 8-6.

Σε κάθε περίπτωση, η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα για την ομάδα των νέων γυναικών κρίνεται ως πολύ καλή και αισιόδοξη όσον αφορά την αξία των παικτριών, αρκετές από τις οποίες προσφέρουν κιόλας τις υπηρεσίες τους στην ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικότερα οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στα τελικά είναι οι εξής: Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Λιοδάκη, Πασβάντη, Πατεράκη, Περδικάκη, Τρουλάκη, Φουράκη και Χαβρέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ06/09/2024

ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την χαρά και την τιμή να βρίσκεται ανάμεσα στις 15 διεθνείς παίκτριες που θα ταξιδέψουν στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ29/08/2024

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι τα νέα χειμερινά τμήματα υδατοσφαίρισης ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Την εβδομάδα μεταξύ 2-6 …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ