Πολυξένη (Ολια) Κόρακα (κολύμβηση)

Γεννημένη την παραμονή των Χριστουγέννων του 2007, η Πολυξένη ή Ολια Κόρακα συγκαταλέγεται εδώ και αρκετά χρόνια στις τάξεις του τμήματος κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η νεαρή αθλήτρια αποτελεί μάλιστα ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Κόρακα μετά τη μεγάλη της αδερφή, Δέσποινα, που είναι επίσης κολυμβήτρια και αυτή την περίοδο σπουδάζει και τον μικρότερο αδερφό της -αθλητή της υδατοσφαίρισης- Παναγιώτη.

Η Ολια Κόρακα ξεκίνησε την κολύμβηση απ’ όταν ήταν 6 χρονών, έχοντας πλέον μια 10ετή διαδρομή μέχρι σήμερα στο κολυμβητήριο.

Εχει συμμετάσχει σε 5 πανελλήνια -θερινά και χειμερινά- πρωταθλήματα και τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχει περισσότερο είναι τα 50 και 100μ. ελεύθερο.

Οπως λέει και η ίδια, «η κολύμβηση είναι ένα άθλημα πολύ απαιτητικό αλλά με κάνει να ξεχνιέμαι από το καθημερινό άγχος από το διάβασμα ενώ μου έχει χαρίσει αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες αλλά και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 21Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με σπουδαίες επιδόσεις ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα στα 21α Βενιζέλεια κολύμβησης που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ναυτικός …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ11/05/2024

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ 21Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με εξαιρετικά αποτελέσματα συνεχίζονται τα 21α Βενιζέλεια, τα οποία φιλοξενούνται στο κολυμβητήριο Χανίων. Ολοι οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετέχουν …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ