Πέντε κολυμβητές-τριες στο φετινό πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ

Τρεις κολυμβητές και δύο κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων περιλήφθηκαν στη λίστα του προγράμματος επίλεκτων (B’) για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 που ανακοίνωσε η ΚΟΕ.

Πρόκειται για τους Μανώλη Κατσαμάκη, Στέφανο Ιωάννη Μπότσαρη, και Γεώργιο Σκουνάκη οι οποίοι επιλέχθηκαν στην κατηγορία παμπαίδων Β’ (Κ13, γεν. 2011), ενώ τα κορίτσια που εντάχθηκαν αντίστοιχα είναι οι Ηλέκτρα Ξεζωνάκη και Δανάη Σταθάκη από την προαγωνιστική κατηγορία (Κ12, γεν. 2012).

Στόχος του προγράμματος της Ομοσπονδίας είναι η παρακολούθηση, καταγραφή και αξιολόγηση της εξέλιξης των κολυμβητών/τριων των πρώιμων αναπτυξιακών ηλικιών και η ενίσχυση των κινήτρων και η πολύπλευρη ανάπτυξη των κολυμβητικών ικανοτήτων τους σε όλα τα στυλ.

Η επιλογή των αθλητών του ΝΟΧ έγινε με βάση τα όρια που κατέρριψαν την περασμένη σεζόν, αλλά και οι επιδόσεις που πέτυχαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 21Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με σπουδαίες επιδόσεις ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα στα 21α Βενιζέλεια κολύμβησης που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ναυτικός …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ