“Παρών” με 23 αθλητές και αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών

Παρούσα στην πιο σημαντική διοργάνωση στην οποία λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο θα είναι η ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συνολικά, 23 αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί από 14 μέχρι 17 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό στα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος με στόχο να επιβεβαιώσουν τη δουλειά που έχουν καταβάλει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές από τον ΝΟ Χανίων είναι οι εξής: Ακουμιανάκη, Αντωνογιαννάκης, Βαζάκας, Βασιλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Δεληογλάνης, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Κοκονά, Κόρακα, Μαλεκάκη, Μπιλιανίδης, Νικηφοράκη, Νικολακάκης, Ξανθόπουλος, Περράκη, Πιτσιτάκη, Σεργάκη, Σερντίουκ, Τζεμανάκης, Τσιφετάκης και Φρέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ12/05/2024

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 21Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με σπουδαίες επιδόσεις ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία ημέρα στα 21α Βενιζέλεια κολύμβησης που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ναυτικός …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ11/05/2024

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ 21Α ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Με εξαιρετικά αποτελέσματα συνεχίζονται τα 21α Βενιζέλεια, τα οποία φιλοξενούνται στο κολυμβητήριο Χανίων. Ολοι οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετέχουν …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ