Εμπειρίες στο Acropolis Junior για 22 κολυμβητές

Με τη συμμετοχή 22 κολυμβητών και κολυμβητριών θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Acropolis Junior το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι νεαροί κολυμβητές αναμένεται να ζήσουν μια σπάνια εμπειρία, καθώς πέραν του γεγονότος ότι θα δώσουν το παρών σε μία σημαντική διοργάνωση θα είναι ανάμεσα στους 1000 σχεδόν απ’ όλη την Ελλάδα που θ’ αγωνιστούν.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων: Γιάνναρης, Γαρεφαλάκη Β., Γαρεφαλάκη Σ., Δασκαλάκης, Θωμάκη, Κακάσης, Κατσαμάκης, Κοκκίνη, Κουργιαντάκης, Μαργιολάκης, Μαρμαριτσάκη, Μπαδογιαννης, Μποτονάκης, Μπότσαρης, Ξεζωνάκη, Πατεράκης, Πενταράκη, Σκουνάκης, Σταθάκη, Στεφανουδάκης, Φουρναράκη και Φραγκιουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ26/04/2024

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ “7Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ”

Μια ιδιαίτερη εμπειρία αναμένεται να ζήσουν 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αυτό το Σαββατοκύριακο (27, 28/4) …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ25/04/2024

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ACROPOLIS SWIM OPEN 2024

Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών στον μεγαλύτερο εσωτερικό αγώνα κολύμβησης της χρονιάς, …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ