Μετάλλιο (χάλκινο) στο παγκόσμιο για Κρομμυδάκη και Νίκου (highlight)

Την πιο μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Κεμπέκ του Καναδά σημείωσε η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του highlight.

Με τις πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου να λαμβάνουν μέρος στο χορευτικό η Εθνική μας αναδείχτηκε στην 3η θέση του κόσμου, τερματίζοντας πίσω από την Ισπανία και την Ιταλία. Αναλυτικότερα τα κορίτσια που συνέθεσαν το χορευτικό είναι τα εξής: Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου. Η βαθμολογία που απέσπασαν, ήταν 84,7333β.

ΠΕΜΠΤΗ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Εκτός από το highlight, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη συμμετείχε ως αναπληρωματική στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου το οποίο συνέθεσαν οι Ελένη Φραγκάκη και Κρυσταλένια Γιαλαμά. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες κατέκτησαν την τιμητική 5η θέση με τη βαθμολογία τους να είναι 84,3333.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Γιαπωνέζες με 88,7333 β., το ασημένιο οι Ισπανίδες με 88,2000 β. και το χάλκινο οι Ιταλίδες με 86,5667 β., ενώ 4ες ήταν οι Γαλλίδες με 85,4667 β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ