Τέταρτες στον κόσμο στο Κόμπο Κρομμυδάκη και Νίκου

Με την κατάκτηση της τιμητικής 4ης θέσης ανταμείφθηκε η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κεμπέκ του Καναδά.

Το χορευτικό συνέθεσαν μεταξύ άλλων και οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που βρίσκονται στις τάξεις της Εθνικής μας, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Εθνική μας βαθμολογήθηκε με 84,9333 και κατετάγη 4η στον κόσμο πίσω από τις ομάδες της Ιαπωνίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Αναλυτικότερα η σύνθεση για την Εθνική μας ήταν η εξής: Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ27/04/2024

EΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Εξαιρετικές χορογραφίες και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν δεκάδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης στα Βενιζέλεια υγρού στίβου. Συνολικά πέντε σωματεία όπου πρόκειται γι’ …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/04/2024

ΚΑΤ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Eχοντας υπό την ευθύνη της την εφορία του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Κατερίνα Σταματάκη, μιλά για τις εμπειρίες που έχει …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ