Με Μαχαίρα στο τεχνικό τιμ η Εθνική ανδρών κόντρα στην Κροατία

Τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών κλήθηκε να προσφέρει ο Ηλίας Μαχαίρας, ένα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον ίδιο και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Ο Χανιώτης τεχνικός θα βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Κραβαρίτη λόγω της αναγκαστικής απουσίας του Θοδωρή Βλάχου ο οποίος νοσεί από κορονοϊό στο αποψινό (18/1, 20:00, ΕΡΤ3) παιχνίδι απέναντι στην Κροατία που είναι το πρώτο για τα προκριματικά του World League και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο Ηλίας Μαχαίρας βρίσκεται για το λόγο αυτό στην Αθήνα, έχοντας έτσι την ευκαιρία ουσιαστικά για πρώτη φορά να προσφέρει τις βοήθειες του από αυτό το πόστο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαχαίρας καθοδήγησε την Εθνική εφήβων τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας όπου οι Ελληνες διεθνείς κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν ο νικητής των Βενιζελείων στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Μεγάλη …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ28/04/2024

ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α1

Στόχος επετεύχθη για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, η οποία επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της απέναντι …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ