Εξι έφηβοι στην Εθνική

Σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα πόλο εφήβων (Κ17) κλήθηκαν έξι πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η προετοιμασία ξεκίνησε την Πέμπτη 12 Αυγούστου στο κολυμβητήριο Αγίου Κοσμά και αφορά τους πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Μάλτα το διάστημα από 12 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ηλία Μαχαίρα, βρίσκονται οι Γιώργος Πρωιμάκης, Θεοφάνης Ορφανουδάκης, Κωνσταντίνος Κανδανολέων, Σεμίρ Σπάχιτς, Γιώργος Νικολαΐδης και Αλέξανδρος Παπαμανωλιουδάκης.

Αναλυτικότερα οι κλήσεις στο καμπ προετοιμασίας είναι οι εξής: Καστρινάκης (Βουλιαγμένη), Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Λυκούδης (ΝΟ Πατρών), Βασιλάκης, Αλμυράς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης (Παναθηναϊκός), Πρωιμάκης, Ορφανουδάκης, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης (ΝΟ Χανίων), Μύριλος, Δαμίγος, Τουρκομένης, Μαθιόπουλος (Ολυμπιακός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με στόχο την πρόκριση ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος το Σαββατοκύριακο 18 και 10 Μαΐου στην τρίτη και προτελευταία …

Περισσοτερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΤΕΤ15/05/2024

ΛΕΙΨΑΚΗΣ: OΙ ΠΡΟΜΙΝΙ ΤΟ “ΑΥΡΙΟ” ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας πόλο προμίνι παίδων η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας δηλώνει ο Σεμπάστιαν Λειψάκης. Ο προπονητής …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ